Tuesday 18 November 2014

piatra decorativa

Placari cu piatra naturala

Natura ne ofera culori infinite, texturi diverse si rezistenta de sute de ani. E normal sa alegem atunci piatra naturala, piatra decorativa pentru amenajarile noastre, fie interioare, fie exterioare.

Placari garduri, placari soclu de casa, placari folosind piatra decorativa
Gardul este supus tot timpul capriciilor vremii la fel ca si soclurile de casa. Pentru astfel de placari e indicat sa folosim piatra naturala din mai multe motive. Primul ar fi bineinteles, rezistenta. Fie ploaie, fie vant, fie ger, fie canicula piatra nu-si modifica structura sau culoarea. Din contra, daca este tratata corespunzator, peste ani va arata chiar mai frumoasa ca dupa montaj.
Un alt motiv ar fi estetica. Piatra naturala se gaseste in ce nuante va puteti inchipui sau nu: crem, maro, visiniu, gri, crem gri, verde inchis etc etc. Combinatiile sunt infinite trebuie doar sa avem curaj sa le punem in practica. Fie cu forme taiate la 5, 10 sau 15cm latime cu lungimi libere fie cu forme poligonale mici sau mari, piatra naturala se pliaza si pe cele mai pretentioase gusturi.

Amenajari gradini, pavimente, terase
Exteriorul casei reprezinta cartea noastra de vizita fata de vecini, prieteni si de ce nu, fata de rude. E important asadar sa-i oferim atentia cuvenita.
In gradini folosirea pietrei este esentiala, fie ca amenajam o fantana de piatra, fie ca infrumusetam florile cu niste contururi de piatra decorativa sau pur si simplu facem cateva movile ornamentele de piatra cu rol de ghiveci.
Aleea spre gradina capata alt aspect daca este facuta din piatra naturala speciala pentru pavimente sau din piatra montata cu ciment si nisip.

Amenajari interioare unice
Ce poate fi mai frumos pe lumea aceasta decat un camin cald si primitor? Amenajarile interioare ne influenteaza direct starea de spirit, atitudinea fata de cei din jur si bineinteles, odihna.
Folosind piatra decorativa le putem avea pe toate la superlative. Motivele acestei afirmatii sunt multiple: piatra naturala se gaseste in culori odihnitoare, naturale, perfecte pentru a crea un ambient de poveste dar fara a neglija partea estetica moderna.
Piatra decorativa se poate folosi la interior pentru un semineu, de obicei centrul de interes al unui living, pentru un perete pe care vrem sa-l scoatem din anonimat sau chiar pentru niste rame de usa rustice.
Variante de amenajari si piatra naturala, piatra decorativa sunt multiple cu siguranta, trebuie gasita doar culoare potrivita caracterului casei voastre.

Amenajari cu piatra, amenajari accesibile
Cea mai buna veste este ca amenajarile cu piatra naturala sunt incredibil de accesibile la pret. Nu trebuie sa faceti imprumuturi, nu trebuie sa aruncati cu bani pe fereastra, exista solutii de amenenajare cu piatra naturala la preturi mai bune decat ati putea sa credeti.
Acum ca sunt sigura ca v-am facut curiosi, spor la cautat ambiente cu piatra naturalasi ofertele cele mai bune de piatra decorativa.

No comments:

Post a Comment